Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe is in september 2021 opgericht door Hilde Kos en Charlotte Klop-Gardeniers. De maatschap is een samenwerking tussen Kos kinderfysiotherapie en Klop fysiotherapie. De dames kenden elkaar van de opleiding Bewegingswetenschappen en hebben daarna beide Fysiotherapie gestudeerd. Toen al hadden de dames het idee om samen een praktijk te starten. Jaren later is Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe, gevestigd in Geldermalsen, een feit! U bent van harte welkom!

De gezichten achter Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe.

Fysiotherapeut Charlotte Klop-Gardeniers

Charlotte Klop-Gardeniers

Mijn naam is Charlotte Klop-Gardeniers. Na mijn middelbare schoolopleiding ben ik in 1998 aan de Vrije Universiteit te Amsterdam Bewegingswetenschappen gaan studeren. In 2003 ben ik afgestudeerd. Om met patiënten te mogen en kunnen werken ben ik tegelijkertijd in 2002 aan de hogeschool te Utrecht fysiotherapie gaan studeren en ben daar in 2005 afgestudeerd. Ik ben sinds 2005 werkzaam als algemeen fysiotherapeut, eerst 2 jaar in een particuliere praktijk te Amersfoort, daarna 3 jaar in het verpleeghuis Het Zonnehuis te Amstelveen en van 2008 – 2017 ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper in het academisch ziekenhuis UMC te Utrecht. In het UMC Utrecht werkte ik op de revalidatiebehandeling en op de heelkundige specialismen, o.a. Algemene Heelkunde, Orthopedie, Traumatologie en Vaatchirurgie. Verder ben ik als gespecialiseerd Hartrevalidatiefysiotherapeut nauw betrokken geweest bij de behandelingen van patiënten met cardiologische en cardio thoracale chirurgische behandelingen en bij het begeleiden van zgn Hartgroepen.

In het najaar van 2014 ben ik met mijn gezin van Utrecht verhuisd naar Geldermalsen waar wij met veel plezier wonen. Eind 2015 vond ik het tijd worden om ook voor mijzelf een eigen fysiotherapie praktijk, genaamd Klop Fysiotherapie, op te starten.

23 jaar geleden hebben wij, Charlotte en Hilde, elkaar in Amsterdam leren kennen tijdens de opleiding Bewegingswetenschappen, wij zijn vriendinnen geworden en hebben samen ook de opleiding fysiotherapie in Utrecht gevolgd. De afgelopen 20 jaren hebben wij altijd contact gehouden zowel vriendschappelijk als via werk. Het idee om samen een praktijk te beginnen was een idee wat al langer bestond. Nu we dichter bij elkaar wonen hebben wij dit idee kunnen realiseren en kunnen doorvoeren. De samenwerking tussen Klop Fysiotherapie en Kos Kinderfysiotherapie en het opstarten van Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe is ontstaan. Vanaf september 2021 kunt u terecht bij Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe op de Panoven 25!

BIG nummer: 19064223604

Fysiotherapeut Hilde Kos

Hilde Kos

Mijn naam is Hilde Kos. Na mijn middelbare school heb ik Bewegingswetenschappen gestudeerd aan de VU in Amsterdam welke ik in 2003 heb afgerond. Hoewel ik Bewegingswetenschappen een leuke en interessante studie vond, miste ik het om meer praktisch bezig te zijn. Ik ben daarom de studie Fysiotherapie gaan doen en heb deze in 2005 afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut in de omgeving Amsterdam. Omdat het me altijd leuk leek om met kinderen te werken om ze te kunnen helpen ben ik de Master Kinderfysiotherapie gaan doen. Sinds 2013 werk ik als kinderfysiotherapeut. Tijdens de opleiding Bewegingswetenschappen heb ik Charlotte leren kennen (de volwassenen fysiotherapeut) en we hebben samen de opleiding fysiotherapie gedaan. Het idee om samen een praktijk te beginnen was een idee wat al langer bestond. Dit idee hebben we nu kunnen doorvoeren en vanaf september 2021 hebben we een maatschap opgericht, Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe. We werken nu naast elkaar in onze nieuwe praktijk wat we met heel veel plezier doen!

BIG nummer: 59064222204