Bij mij kunt u terecht voor een weg naar een gezondere leefstijl. Verantwoord afvallen zonder dieet kijkend naar uw persoonlijke situatie en rekening houdend met uw werk, thuissituatie en beweegpatroon. Daarmee eet u precies volgens uw ideale voedingsbehoeftes en dieetwensen. Hierdoor bereikt u uiteindelijk een blijvend gezond gewicht.

Via 1800 heerlijke recepten en weekmenu’s van Leef Puur Natuur haalt u het beste uit je gezondheid met een eerlijk en onafhankelijk gezondheidsadvies.

https://leefpuurnatuur.nl/

Het is belangrijk om op een gezonde manier af te vallen. Zo ben je er zeker van dat je geen tekort aan voedingsstoffen oploopt, is de kans dat je tussendoor stopt een stuk kleiner en blijft het resultaat vele malen langer zichtbaar.

https://leefpuurnatuur.nl/artikelen/gezond-afvallen/

9 van de 10 mensen krijgen dagelijks te weinig vezels binnen. En dat is jammer, want vezels bieden veel gezondheidsvoordelen – mits je voor vezelrijke producten kiest die essentiële voedingsstoffen bevatten.

https://leefpuurnatuur.nl/artikelen/vezelrijke-voeding/

Als je niet lekker in je vel zit of wanneer je gezondheidsklachten ervaart zonder dat je deze ergens direct aan kunt linken, dan zou het zomaar zo kunnen zijn dat je een verstoorde hormoonbalans hebt.

https://leefpuurnatuur.nl/artikelen/herstel-je-hormoonbalans/

Neem gerust contact op voor een intakegesprek, en dan stellen we samen uw voedingsplan op.