Let op:

Kos Kinderfysiotherapie en Klop Fysiotherapie contracteren voor 2023 géén Zorg en Zekerheid! 

En Klop Fysiotherapie ook géén Caresq (Eucare, Aevitae) !

Zorgverzekeraars maken weer ruimschoots reclame voor de “nationale overstapweken”. Belangrijk voor ons dus om onze bezoekers te informeren.

Voor 2023 hebben wij moeten besluiten niet met alle verzekeraars een contract af te sluiten Wederom voldoen een aantal verzekeraars niet aan onze kwaliteitscriteria of bieden ze een dusdanig laag tarief met onnodige administratieve lasten dat wij daarmee niet meer aan een kwalitatieve behandeling kunnen voldoen die u van ons gewend bent en van ons mag verwachten.

Voor 2023 hebben we het volgende overzicht voor u. Verzekeraars in groen bieden redelijke tarieven en verminderen de administratieve lasten, zodat we meer tijd voor uw behandeling hebben. Verzekeraars in oranje bieden matige tarieven maar meer administratieve lasten, maar worden wél gecontracteerd voor 2023. Verzekeraars in het rood (en roze) voldoen helemaal niet aan onze kwaliteitscriteria en komen niet in aanmerking voor een overeenkomst.

Als u eerstelijnszorg waaronder fysiotherapie op waarde weet te schatten overweegt u een verzekering bij een van de 3 “groene verzekeraars”. Ook bij de “oranje verzekeraar” kunt u gebruik maken van de vergoeding fysiotherapie uit uw aanvullende verzekering en bij de “roze verzekeraar” wordt er alleen vergoed voor Kos Kinderfysiotherapie.

Iedereen is uiteraard welkom in onze praktijk. Vaak krijgt u gedeeltelijke of volledige (bij verschillende restitutiepolissen) vergoeding bij het insturen van onze rekening als u een verzekeraar kiest waar wij geen contract mee aangaan; de “rode (en roze) verzekeraar”.

Niet leuk maar wel noodzakelijk.

En de “stoplicht afbeeldingen” geven hieronder ook een goed beeld!

    !!

Gerelateerde berichten